Cred

cred

 

 

Cred in puterea din noi insine, in resursele si capacitatile pe care le avem si uneori intra in umbra, umbra noastra ce le scunde sau doar le protejeaza dar de care uneori se intampla sa uitam poticnindu-ne de probleme ce ne acapareaza si ne “pacalesc”….

 

Cred ca avem in interior tot ceea ce este nevoie dar in anumite moment ale vietii nu mai stim cum sa accesam ceea ce este acolo pentru a ne fi bine…

 

Cred ca un sprijin mic din afara inseamna o directie spre a scoate la lumina capacitatea care exista in interior si a intrat in umbra, pe principiul ca ceea ce nu se vede nu inseamna ca nu exista.

 

Cred ca lumina si intunericul din noi au fiecare importanta lor si doar impreuna ne dau valoare si unicitate si nu avem nevoie sa scapam de intuneric ci doar sa il cunoastem indreptand asupra lui lumina proprie.

 

Cred ca ceea ce suntem, in creatia lui Dumnezeu inseamna iubire si se dezvolta din iubirea primita, traita si transformata in iubire pentru sine si pentru ceilalti. Si cred ca iubirea pentru ceilalti nu poate exista fara si in absenta iubirii de sine. E doar o mare pacaleala din care ne trezim adesea dureros cand trecem peste orice semn al neconcordantei si contradictiei si ajungem in imposibilitatea de a trai bine. Si atunci trebuie sa reparam mai intai interiorul ranit sau spart pentru a repara si ceea ce s-a distrus in exterior.

 

Dar cred in puterea de a o face si de a reactiva starea naturala cu care suntem inzestrati: fericirea.

 

 

 

logo2-bw

copsi bw

          site partener

Contact

Remus 7/A, 300194, Timisoara, Timis
claudia@psihomental.ro
Tel: +40 745 266 210